tag:blogger.com,1999:blog-1354508241086409017.post3182336638792123392..comments2023-12-20T10:46:30.407+01:00Comments on Życie smakiem się toczy...: Zakwas żytniEwahttp://www.blogger.com/profile/04577745095986218398noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1354508241086409017.post-33796894094993335042014-07-10T11:52:19.574+02:002014-07-10T11:52:19.574+02:00Nie wiem po co się wyrzuca, ale jak chcesz zrób so...Nie wiem po co się wyrzuca, ale jak chcesz zrób sobie z resztek zakwas na żurek dodając jeszcze do tego czosnek. Ja robiłam bez wyrzucania na mące żytniej białej, ale niestety nie wyszedł mi na tyle aktywny by można na nim upiec chleb. Ładnie dojrzał, ma taki delikatny kwaskowy, lekko jabłkowy zapach, ale niestety rośnie bardzo mało i zużywam go na żurek. Dlatego szukam innego przepisu i wypróbuje ten :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1354508241086409017.post-16956699172576373832013-04-12T20:14:37.357+02:002013-04-12T20:14:37.357+02:00Zapytam się..
Po co wyrzucacie dojrzewający zakwas...Zapytam się..<br />Po co wyrzucacie dojrzewający zakwas?<br />Marnujecie sporo towaru<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1354508241086409017.post-4140970204356631882013-03-31T14:40:29.123+02:002013-03-31T14:40:29.123+02:00fajna prezentacja.. dzień po dniu :D
życzę Wesołyc...fajna prezentacja.. dzień po dniu :D<br />życzę Wesołych Świąt! :)Olahttps://www.blogger.com/profile/10375643286812895157noreply@blogger.com